Tantra kurs i Norge

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/4/f/1/heartoftantra.no/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 312 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/4/f/1/heartoftantra.no/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 315

[spacer height=»40″][title type=»h1″ color=»»]Velkommen til Heart Of Tantra kurs![/title]

[title type=»h5″ color=»»]I Heart of Tantra fokuserer vi på å integrere og balansere alle aspekter ved vår naturlige menneskelige væren; våre instinkter og kraft, kropp og seksualitet, våre hjertekvaliteter, bevissthet og det åndelige. Intensjonen er å skape et åpent og trygt rom hvor vi kan utforske og erfare mer om oss selv, livet og høyere nivåer av kjærlighet og bevissthet. Hvis vi med hjertets aksept og bevissthet kan møtes i det som er åpnes det for både mer livskraft og endring og vi kan komme både oss selv og andre nærmere.[/title]

[spacer height=»5″]Fra ulike innfallsvinkler vil vi hver gang utforske ulike aspekter av vårt innerste vesen og fordype oss i forholdet mellom instinkt, kropp, hjerte og bevissthet.

Ved hjelp av enkle øvelser og instruksjoner vil vi på en leken og avslappet måte invitere til en prosess som åpner for en dypere forbindelse med din egen energi, og hvor du kan oppleve og utfolde mer av deg selv og ditt innerste vesen i møte med andre.

Kursene vil bli holdt på lett forståelig engelsk. Våre kurs består av enkle øvelser, pust, bevegelse, aktive og kontemplative meditasjoner, deling og ritualer. Alle kursene er tilrettelagt og egnet for både single og par, uavhengig av alder, religiøs tro, seksuell legning eller orientering. Dersom kurs tilrettelegges bare for par står det eksplisitt i kursbeskrivelsen. Øvelser utføres med klærne på. Vi vektlegger å skape en trygg og aksepterende atmosfære med respekt for den enkeltes grenser.

Mer informasjon og nærmere beskrivelse av hvert kurs finner du nedenfor samt i nyhetsbrev fra oss.

Kursholderne er Grethe Rønning og Fernando Manrique Florindez. Du kan lese om kursholderne i Heart of Tantra kurs her.

Legg igjen en kommentar